dimarts, 3 de febrer del 2009

Tuba

Sóc el Cristian i aquesta setmana he après la paraula tuba. Sóc d'Honduras i tinc onze anys i visc a Cornella i estudio al Miquel Marti i Pol . M'agradan als vídeojocs i playstation2 . Sempra jugo al
futbol .
LA tuba es molt gran i es va fa servir per fer música. És groga i pesada en tots els sentits . Mai he
tocat la tuba, però m'agradaria fer-ho. M'agradaria tocar-la a casa .

flauta

Sóc l'Angel, tinc 12 anys i estudio en el cole Miquel Martí i Pol. Sóc d'Ecuador. Fa tres mesos que estic a Catalunya .M'agrada la flauta perquè s'escolta i el so m'agrada. La flauta és de color groc. La flauta té 8 forats i toca les notes do, re,mi,fa,sol,la,si,do.La flauta no la porto ara perquè està a casa. Té motls tons i m'agrada molt.

dilluns, 2 de febrer del 2009

Presentació

Sóc l´Eduardo Cabezas i sóc de l'Équador i tinc 14 anys.He arribat a Catalunya el 2 de novembre.Jo
sóc de Guayaquil.Jo tinc 2 germans, un germà Arturo i l´altre Angel.Parlo castellà i una mica de català.M´agrada molt jugar al futlbol.M'agrada molt el color vermell.A futbol m'agrada jugar a
la posició de lateral dret.

Mare

Sóc el Zhiqiang. M'agrada la paraula mare. La meva mare és baixa, té els cabell negres. Es diu Yincui i té trenta i cinc anys. Viu a Cornellà,té dos nens,jo i el meu germà. El meu germà té deu anys.

La mare

Hola! Sóc l'Assiya i la Yaolu. Avui he après la paraula mare. Ens agrada molt aquesta paraula.Perquè és la paraula millor de la família i és molt maca .La família és maca ,però la mare és la primera que és maca perquè la mare cuina bé. La mare en xinès es diu Xie pinyun, en árab es diu oumi i en amazeg es diu emi.

Àvia

Em dic Yurley i sóc de Colòmbia .Estic aquí des de fa deu mesos. La meva àvia és molt carinyosa, però és molt estricta amb el cole.
És morena, mitjana d'estatura ,té cabells crespat de color negre i curts. Té 64 anys.

A la meva àvia li agrada cuinar . Ella viu a Colòmbia amb la meva família.