dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi 2009

El Sant Jordi hem fet un punt de llibre. Dijous hem anat tots a Barcelona. Alguns alumnes han anat a l'institut i la Gemma va trucar a l'institut per saber on eren i hem esperat una hora a l'estació de tren.

Quan hem arribat a Barcelona el carrer estava ple de roses vermelles i llibres.Les professores ens han regalat punt de llibres per a cada noi i una rosa per a cada noia.I ens va invitar a esmorzar. Ens ho hem passat molt bé.

divendres, 3 d’abril del 2009

Crèdit de síntesi a l'aula d'acollida

Del 30 de març al 3 d'abril alguns alumnes de l'Aula d'Acollida han realitzat un crèdit de síntesi sobre Catalunya. Les alumnes han treballat diferents aspectes de Catalunya:
- Comarques
- El Baix Llobregat
- Forma i extensió de Catalunya
- Depressions de Catalunya
- Muntanyes de Catalunya
- Rius de Catalunya
- Plats típics del Delta de l'Ebre
- Climatologia
- Edificis importants de Barcelona

Per fer-ho, han elaborat un dossier sobre aquestes qüestions i dimecres dia 1 d'abril han visitat alguns dels edificis més importants de Barcelona: La Pedrera, la Boqueria, l'Ajuntament, la Catedral o la Plaça Catalunya. Finalment, avui han exposat tot el que han après. El resultat ha estat positiu i tots han conegut una mica més l'indret on viuen: Catalunya.

Crèdit de síntesi: Explicació sobre Catalunya

Hola!Hola!Bon dia!som La Yaolu i L'Assiya.volem explicar el que hem fet avui el crèdit de síntesi.
La Naseha,La Nadia,La Fatima.I nosaltres mateixos
Vam explica moltes cosas sobre Catalunya,que són:

dijous, 2 d’abril del 2009

Excursió per Barcelona

Som l'Assiya i la Yaolu. Ahir vam anar a Barcelona amb la Fatima, la Nasiha,la Nadia,en Miquel i la Maria.vam Agafar el tren a Cornellà-riera fins al passeig de Gracià.
La primera cosa que vam veure va ser la Pedrera,i vam agafar informació sobre l'edifici.
Després vam esmorzar a un Bar proper a la pedrera.quan vam acabar d'esmorzar vam anar a la plaça de Catalunya i ens vam fer una foto.
Deprés vam passejar per la Rambla.vam veure les Estàtues,l'edifici del drac,el mercat de la boqueria, el teatre del liceu i les parades de flors.
A continuació vam visitar la plaça de Sant Jaume.i vam veure l'Ajuntament i palau de la generalitat.i vam fer fotos,per ultim vam visitar la gran Catedral de Barcelona.