diumenge, 27 de gener del 2013

Les meves vacances..
Per nadal estàvem convidats a la casa de la meva tieta però no podiem anar per aixo ens vam quedar a casa i no vam fer res especial, i per  per reis vam anar a menjar a un restaurant bolivià  i sen's va passar l'hora i no vam poder anar a la cavalgata dels reis. i despres el dia seguent va ser el aniversari del meu germa i el vam fer una festa petita ala meva casa amb la familia de la meva mare, en les meves vacances el vaig  passar molt bè. 
Jennyfer Nava .. <3 -_-="" o.o="" span="">

dilluns, 21 de gener del 2013

les meves vacances

Aquestes vacances em menjo raims i castanyes 
Les menjo amb la meva familia i surto amb la familia .
Dissatble jugo a fotbol i basquet .
M´agrada el Nadal saps per qué?
perqué el Nadal tinc moltes festes i menjo molt ,per aixó m´agrada el Nadal .Les festes de Nadal m´agrada molt com la festa dels reis ,festa de loteria i altres festes.també m´agraden els pastissos de Nadal i també les xocolates de lletres .m´agrada els regals de Nadal i aquest any els Reis m´hon portat una sabates de color morro im´agrada perque  faig un pastis especial per Nadal pero no puc faig pero aquest any ho intentarlé a fer un altre pastis i unes xocolates de Nadal.crec que si no puc fer un pastis ,no pasa res pero l` any  que ve puc .
stephen 

QUE HEM FET AQUET NADAL ??



  • he sortit amb als meus amics i jugar a futbol i anar a altres llocs 
  • i tmbn i anar amb al meu pare i la mare con el cotxe a barcelona 
  • i tmbn al dia 1/1/2013 i anat pa selebrar el cap del any en barcelona amb els meus amics 
  • per la nit i no i vuelto a casa fin las 5 de la manyana i no i dormet toda la nit .
  • i tmbn i em vais tendra un partit amestus dels meus jugadors i em ganat aquel partit  i altres dias  jugat  en la plaça o en casa o sortir amb amics.

diumenge, 20 de gener del 2013

Poema Córner


Els alumnes d'acollida han interpretat aquest poema de Ferran Solà.


Corner
Massa enfellonida...
Per no res, s'embranca...
Angle recte. Línia blanca!
Racó.Xiulet. Home xut.
Traça!
Agitació del miocardi.
Paràbola!
Nervi i múscul en acció.
Salt atlètic. Emoció!
Trajectòria...
Cap. Visió. Carambola!
Estirada fal.lible.
Xarxa! Clam!
Tabola!
Triomf!
Cridòria!

dissabte, 19 de gener del 2013

Les meves vacances de Nadal

Les meves vacances de Nadal 


-En les meves vacances de Nadal me he anat als Estat Units (Boston) ha on estat el meu tio i hem menjar  molt en Nadal. Després d'uns cuats dies en la casa del meu tio, la meva família i jo ens havíem anat a un hotel de Boston i hem passat una setmana i me la he passat mol be per que havia molt de menjar i molts jocs
com els bitlles i el billar i molts mes.
Després de una setmana en l`hotel hem anat un altra vegada a la casa del meu tio en els reis mags per fer un altra menjar i donar-nos els regals.
Després de un dia en la casa del meu tio nos hem anat a Espanya (Barcelona) i un dissabte hem anat a la casa de la meva tieta per menjar i passar una estona amb la família un altra vegada.

Aquestes eren les meves vacances de Nadal :)

INCÒGNIT

dilluns, 14 de gener del 2013

Vacacions de Nadal

30 de desembre
He anat a l'am Antartiba,on el sol de l'Antartiba. es bonic primer dia feia molt fred.Portarea deu samarretes llagues i deu pantalons.Peu tant no tenia fred per menjar hem pescat els peinos.el primer dia 2'ha arafat arni.Segon dia.He caminat molt.despres he pescat 50 peisos.A la nit he ciutat el foc.vaig veure al cel.Les estrelles estava brillant i al cel tenia tanrat per les estrelles.Es taua miuamt a les estrelles i he lluitat molt fort.i ha reungut l'es blan peu he fet ma datellat fort i sillia anat.Quan estrob menjant ha passat una estrella frgat sol del mati.Iaini s'ha acabat un viatge de l'Antartida
RIKUO!    R,K

Vacacions del Nadal

Era 23 de desembre, jo anava a viatjar a Mart. Primer, jo anava a Estat Units i pels Estat Units jo anava a la NASA, i a la NASA amb transbordador espacial anava el Mars. Jo estava encara a l'hotel de NASA. Jo estava assegut en el lobby quàn els meus servents arriben, tot les maletes que contenia els diners per a la NASA fan un gran explosió de plàtans. Podia oloran d'els plàtans que enganxal la meva cara. Quàn comença acabar  l'explosió omplio amb plàtans a la meva cara, mans, cama i el tot el cos. Truco els meus servents per què em netegen.Quàn jo desperto estava al meu llit al Japó, amb la meva germana davant de jo i amb plàtans.   

Shin . H

diumenge, 13 de gener del 2013

Festa de Nadal


Com cada any, vam fer una festa de Nadal on hi va haver Caga-tió que ens va deixar moltes xocolatines, amics invisibles que van deixar regals molt macos i menjars de tot el món: pastís de xocolata de la Dervy, pastís ucraïnès del Vitaliy, arròs shushi del Rikuo i Shin, empanades de la Jennifer o galetes tradicionals poloneses del Daniel. També hi va haver-hi patates, begudes, caramels, torrons, polvorons, neules i, com no, pa amb tomàquet!

Festa de Nadal 2012. Aula Acollida Miquel Martí i Pol on PhotoPeach

Estampes japoneses

Abans de les vacances de Nadal vam fer un taller d'estampes japoneses a la Casa Àsia, aprofitant que el Rikuo i el Shin són el Japó. Cap del dos havia treballat prèviament aquesta tècnica. La tècnica de les estampes es feia servir per fer estampacions ràpides i que els viatgers s'emportessin un record de la ciutat o d'alguna obra teatral. I malgrat que s'imprimieix ràpid, cal fer-ho amb molta precisió, ja que si es posa més tinta del que toca l'estampa no queda igual.
Quan vam acabar el taller, vam visitar la Fira de Santa Llúcia i vam comprar les figuretes que ens quedaven per al Pessebre: els Reis i alguns animalets.
 
Per mars i muntanyes by Els Amics de les Arts on Grooveshark